ویزای ویتنام

Body: 
مسافران ایرانی برای ورود به ویتنام نیاز به ویزای این کشور دارند که امور مربوطه از طریق سفارت این کشور در تهران قابل پیگیری است. در حال حاضر ( آبان ۹۳) اخذ ویزای ویتنام با در دست داشتن دعوتنامه امکانپذیر است. شما می‌توانید ویزای ویتنام را به دو صورت یک بار ورود و یا چند بار ورود اخذ نمایید. ویزای یک‌بار ورود ویتنام ۱۱۰ دلار و ویزای چند بار ورود ۱۲۰ دلار هزینه دارد.

آدرس‌های مرتبط با سفارت ویتنام

آدرس سفارت ویتنام در تهران: خیابان ولی عصر، خیابان مقدس اردبیلی، خیابان پسیان، خيابان اکبری، خيابان مردانی، ارديبهشت شرقی، پلاک ۶
تلفن: ۲۲۴۱۱۶۷۰
فکس: ۲۲۴۱۶۰۴۵
ایمیل: sqvn.iran@mail.dci.co.ir
وبسایت سفارت جمهوری اسلامی ایران در ویتنام: hanoi.mfa.gov.ir
وبسایت سفارت ویتنام در ایران: vietnamembassy-iran.org

نکات عمومی و کلی در مورد پاسپورت

برای ورود به هر کشوری، گذرنامه شما باید بیشتر از شش ماه اعتبار داشته‌باشد. هنگام خروج از ایران و بعد از عبور از قسمت گذرنامه، حتما نسبت به ممهور شدن گذرنامه‌تان به مهر خروج اطمینان حاصل‌کنید. همچنین بعد از ورود به کشور مقصد نسبت به ممهور شدن گذرنامه به مهر ورود مطمئن شوید. به علت اینکه، حتی اگر اشتباه و کم‎کاری از جانب مامور ورود و خروج باشد، مسئول نهایی شما هستید و با اتهاماتی چون ورود غیرقانونی مواجه خواهید‌ شد.

افزودن دیدگاه جدید