ویزای سریلانکا

Body: 
سریلانکا از جمله‌ معدود کشورهایی است که ایرانیان برای ورود به آن نیازی به ویزا ندارند و کافی است در فرودگاه این کشور با ارائه گذرنامه وارد این کشور شوند. هزینه ویزای فرودگاهی ۱۴ روزه در پاییز ۹۳ میزان ۳۵ دلار است.
وبسایت سفارت جمهوری اسلامی ایران در کلمبو: colombo.mfa.ir
رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در کلمبو: colombo.icro.ir

نکات عمومی و کلی در مورد پاسپورت

برای ورود به هر کشوری، گذرنامه شما باید بیشتر از شش ماه اعتبار داشته باشد. هنگام خروج از ایران و بعد از عبور از قسمت گذرنامه، حتما نسبت به ممهور شدن گذرنامه‌تان به مهر خروج اطمینان حاصل‌کنید. همچنین بعد از ورود به کشور مقصد نسبت به ممهور شدن گذرنامه به مهر ورود مطمئن شوید. به علت اینکه، حتی اگر اشتباه و کم‎کاری از جانب مامور ورود و خروج باشد، مسئول نهایی شما هستید و با اتهاماتی چون ورود غیرقانونی مواجه خواهید‌ شد.

افزودن دیدگاه جدید