ویزای نپال

Body: 
ویزای توریستی نپال برای شهروندان بسیاری از کشورها در فرودگاه‌های این کشور و نیز مرزهای زمینی با پرداخت مبلغی مابین ۲۵ تا ۱۰۰ دلار (بسته به زمان اقامت)، ارائه یک قطعه عکس (اگر همراهتان نداشتید می‌توانید از عکاسی داخل فرودگاه تهیه کنید) و همینطور پرکردن فرم مخصوصی امکان‌پذیر است.
بیشترین زمانی که می‌توانید در این کشور اقامت داشته باشید، ۱۵۰ روز است. برای هر روز اضافه نیز می‌توانید با پرداخت دو دلار اجازه اقامت بگیرید.
لازم به ذکر است،‌ اگر تابعیت یکی از کشورهای اتحادیه سارک (اتحادیه همکاری‌های منطقه‌ای جنوب آسیا) را دارا باشید، نیازی به ویزا نخواهید داشت.
آدرس کنسولگری افتخاری نپال در تهران:‌ سعادت آباد، علامه جنوبی، پلاک ۱۴۳
تلفن: ۸۸۶۸۴۸۳۱
وبسایت کنسولگری افتخاری نپال در ایران: nepaliran.com

نکات عمومی و کلی در مورد پاسپورت

برای ورود به هر کشوری، گذرنامه شما باید بیشتر از شش ماه اعتبار داشته باشد. هنگام خروج از ایران و بعد از عبور از قسمت گذرنامه، حتما نسبت به ممهور شدن گذرنامه‌تان به مهر خروج اطمینان حاصل‌کنید. همچنین بعد از ورود به کشور مقصد نسبت به ممهور شدن گذرنامه به مهر ورود مطمئن شوید. به علت اینکه، حتی اگر اشتباه و کم‎کاری از جانب مامور ورود و خروج باشد، مسئول نهایی شما هستید و با اتهاماتی چون ورود غیرقانونی مواجه‌خواهید‌شد.

افزودن دیدگاه جدید