نکات سفر به اندونزی

Body: 

رفتارهای مرسوم مردم اندونزی

همانند دیگر نقاط جهان احترام به فرهنگ و مذهب مردم اندونزی یکی از هنجارها و رفتارهای الزامی است. رعایت ادب و مهربانی در رفتار از مهم‌ترین شاخصه‌های یک جهانگرد موفق هستند چراکه سبب دریافت پاسخ بهتر از طرف مقابل و در نتیجه راحتی سفر و کاهش هزینه‌ها نیز می‌شود.
مردم اندونزی بطور کلی بسیار مودب هستند و از بحث و جدل نیز بیزارند. بنابراین از بحث کردن بخصوص در ادارات دولتی بپرهیزید و سعی کنید همواره و در هر موقعیتی مودب مانده و با صدای آرام سخن بگویید.
استفاده از دست چپ نیز در این کشور مودبانه نیست مخصوصا هنگام غذا خوردن و یا دست دادن و دست تکان دادن!
استفاده از لفظ پدر (Bapak) و مادر (Ibu) برای مردان و زنان ناشناس بسیار رایج است.
هنگام ورود به منازل شخصی، مرسوم است که کفش‌ها را بیرون در می‌گذارند. در مهمانی‌ها نیز سعی کنید تا قطره آخر لیوان شربت یا چای رو ننوشید که مودبانه نیست اگرچه مردم این نوع مسائل کوچک را برای یک خارجی زشت نمی‌دانند.

امنیت در اندونزی

در اکثر مناطق اندونزی بخصوص شهرهای بزرگ، در سوپرمارکت ها و وسایل نقلیه و دیگر اماکن شلوغ، جیب‌بری و دزدی بسیار رایج است و بهتر است وسایل گران قیمت خود را در معرض دید قرار ندهید.
جرائم مربوط به مواد مخدر در این کشور مجازات‌های سنگینی را به دنبال دارد و پلیس در صورت مواجه با موارد مشکوک برخوردی بسیار جدی با این جرائم خواهد داشت.
رشوه گرفتن کارمندان در اندونزی بسیار رایج است. سعی کنید برای هر مبلغی که پرداخت می کنید رسید دریافت کنید البته مودبانه و مراقب باشید رفتار محترمانه‌ای داشته باشید و با لبخند صحبت کنید تا مشکلی رخ ندهد. در مقابل تقاضای رشوه تظاهر به متوجه نشدن ممکن است مفید باشد.
مخاطرات طبیعی از جمله سونامی، زمین لرزه و آتشفشان های فعال و همچنین حیواناتی چون کروکدویل و مارهای سمی که در بیشتر مناطق اندونزی وجود دارند از دیگر مواردی هستند که باید به آنها توجه شود.

سلامت در مالزی

به دلیل پایین بودن سطح بهداشت عمومی در اندونزی، بسیاری از بیماری هایی که در ایران ریشه کن شده‌اند، هنوز در این کشور دیده می‌شوند. اگرچه گفته می‌شود احتمال ابتلا به مالاریا در جاوا و بالی کم است اما بهتر است پیش از سفر واکسن بزنید. هپاتیت A و B نیز از بیماری شایع است که بهتر است قبل از ورود به اندونزی اقدامات لازم برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری ها صورت گیرد.

اطلاعات ضروری

پلیس: ۱۱۰
آتش‌نشانی: ۱۱۳
اورژانس: ۱۱۸
تیم نجات: ۱۱۵
شماره‌های گروه نجات و اورژانس ملی: ۳۲۸۸۱-۳۴۸ ۲۱ ۶۲+ و ۳۲۸۶۹-۳۴۸ ۲۱ ۶۲+

توصیه‌های عمومی سفر

ما در هنگام مسافرت به کشورهای دیگر، سفیر فرهنگی ایران هستیم. از توهین به پرچم و نمادهای ملی کشور مقصد به شدت خودداری فرمایید.
رعایت اصول زندگی اجتماعی که در همه جا مورد احترام است: مثلا از اشاره به افراد و لمس دیگران بدون اجازه خودداری نمایید، به غریبه‌ها لبخند نزنید و ... . همینطور از بلند حرف زدن بپرهیزید.
از صحبت در مورد مسائل سیاسی هر کشور بپرهیزید.
سعی کنید نقشه‌ی هر منطقه را قبل از ورود و یا در بدو ورود تهیه کنید.
بردن تعدادی کنسرو نیز پیشنهاد می‌شود تا در مواقعی که دسترسی به رستوران ندارید استفاده نمایید. نکات ایمنی لازم برای استفاده از کنسروها، بخصوص کنسرو ماهی برای جوشاندن به مدت حداقل بیست دقیقه را حتما اجرا کنید تا خدای نکرده مشکلی در سفر شما پیش نیاید.
در مورد بقایای آثار تاریخی مراقب باشید. معمولا دست زدن به این آثار ممنوع است.
قبل از ورود به هر کشوری در مورد ممنوعیات ورود دارو به آن کشور تحقیق کنید تا مشکلی ایجاد نشود. در بعضی کشورها وارد کردن یک برگ استامینوفن هم غیرقانونی است.
تا حد امکان، از اعتماد به دیگران خودداری نمایید.
حتی الامکان سعی کنید به اصطلاح "توی چشم نباشید". کوله پشتی، دوربین دور گردن و عینک دودی و صندل مشخصه‌های بارز یک توریست است که برای شما چیزی جز خطر سرقت و گرانفروشی به همراه نخواهد داشت.
از هرگونه دعوا دوری کنید.
شماره و آدرس سفارت و کنسولگری‌های ایران و شماره‌های ضروری هر کشور را به همراه داشته باشید.

 

 

افزودن دیدگاه جدید