ویزای چین

Body: 

انواع ویزای چین

ویزای توریستی چین

دریافت این ویزا نسبتا راحت بوده و کافی است با مراجعه به سفارت چین در تهران درخواست روادید نمائید. با توجه به اینکه دریافت این نوع ویزا نیازی به انجام مصاحبه ندارد، الزامی به حضور شما در سفارت نیست. بسته به زمان درخواستی و نیز سرعت تحویل مدارک از طرف سفارت، مبالغ مختلفی ممکن است درخواست شود.

ویزای تجاری چین

برای دریافت ویزای تجاری حتما باید خود شخص به همراه مدارک مورد به سفارت مراجعه کرده و فرم های مخصوص را پر کند. برای اطلاعات بیشتر میتوانید به سایتهای  اتاق بازرگانی ایران و چین و وابسته بازرگانی سفارت جمهوری اسلامی ایران در پکن  مراجعه نمایید.

انواع ویزا بصورت کلی

  • نوع G: ویزای مسافرتی
  • نوع L: ویزای گردشگری و خانوادگی
  • نوع F: ویزای تجاری، تحطیلات کوتاه مدت و تحقیقاتی
  • نوع Z: ویزای کار و چندحالته
  • نوع X: ویزای تحصیلات بلند مدت (بیش از شش ماه)

مدارک لازم جهت اخذ ویزای توریستی

اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار
کپی شناسنامه
دعوت‌نامه و یا رزرو هتل
بلیت هواپیما
دو قطعه عکس 4*6 رنگی، زمینه سفید و تمام رخ

آدرس‌های مرتبط با سفارت چین

آدرس سفارت چین در تهران: اقدسیه، خيابان شهيد موحد دانش، روبروی آتش نشانی، پلاک ۷۳
تلفن: ۲۶۱۱۸۹۰۵
روزهای کاری سفارت چین روزهای فرد هفته از ساعت ۸:۴۵  الی ۱۲:۳۰ و ۱۴:۳۰ الی ۱۶:۳۰ است.
وبسایت سفارت چین در ایران: ‫‪ir.china-embassy.org
سفارت جمهوری اسلامی ایران - پکن: beijing.mfa.ir
سرکنسولگری جمهوری اسلامی ایران در شانگهای: shanghai.mfa.ir
رایزن بازرگانی ایران در چین: ircoach.ir

دیگر نکات راجع به ویزای چین

  • در صورتیکه قصد سفر به شهرهایی مثل شِن‌زِن یا منطقه مخصوص تجاری چوهای را داشته باشید، میتوانید به محض رسیدن از خود فرودگاه درخواست ویزا دهید، منتها با این ویزا تنها در همان مناطق اجازه تردد خواهید داشت.
  • همواره مدارک خود را به همراه داشته باشید. مخصوصا هنگام عبور از مرز چین که ممکن است علاوه بر ویزا، سایر مدارک نیز خواسته شود. در صورت همراه نبردن سایر مدارک ممکن است از ورود یا خروج شما جلوگیری شود.
  • توجه داشته باشید که سفارت چین در تهران در هفته اول ماه اکتبر هر سال به مناسبت روز ملی این کشور تعطیل می‌باشد.

نکات عمومی و کلی در مورد پاسپورت

برای ورود به هر کشوری، گذرنامه شما باید بیشتر از شش ماه اعتبار داشته‌باشد. هنگام خروج از ایران و بعد از عبور از قسمت گذرنامه، حتما نسبت به ممهور شدن گذرنامه‌تان به مهر خروج اطمینان حاصل‌کنید. همچنین بعد از ورود به کشور مقصد نسبت به ممهور شدن گذرنامه به مهر ورود مطمئن شوید. به علت اینکه، حتی اگر اشتباه و کم‎کاری از جانب مامور ورود و خروج باشد، مسئول نهایی شما هستید و با اتهاماتی چون ورود غیرقانونی مواجه خواهید‌ شد.

افزودن دیدگاه جدید