ویزای جمهوری آذربایجان

Body: 

برای ورود به جمهوری آذربایجان نیاز به اخذ ویزا است و می‌توان از سفارت این کشور در تهران ویزاهای ترانزیت، یک ماهه و سه ماهه را درخواست کرد. بدین سبب ضروری است چند هفته قبل از سفر خود نسبت به درخواست ویزا و بررسی مدارک لازم اقدام کنید. البته صدور ویزای این کشور درحالت عادی در عرض یک هفته صورت می‌گیرد.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای توریستی

اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار
یک قطعه عکس 4*6 رنگی، زمینه سفید و تمام رخ

آدرس‌های مرتبط با سفارت جمهوری آذربایجان

آدرس سفارت: تهران، پاسداران، خیابان نیستان سوم، كوچه راستوان، پلاك ۱۶
تلفن:   ۲۲۵۶۳۱۴۶-۲۲۵۶۳۱۴۷- ۲۲۵۵۴۲۵۵-۲۲۵۵۹۵۵۳
فاكس: ۲۲۵۵۸۱۸۳
آدرس كنسولگری سفارت: تهران، بلوار قیطریه، خیابان افشین محمودیان، كوچه هاشمی، پلاك ۲
تلفن: ۲۲۶۷۳۵۱۱ الی ۱۲
آدرس کنسولگری جمهوری آذربايجان در تبريز: بلوار ولی عصر، خیابان عارف
تلفن: ۳۳۵۹۹۰۱ الی ۳ با کد شهری ۰۴۱۱
فکس: ۳۳۵۹۹۰۴
وبسایت سفارت جمهوری آذربایجان در ایران: azembassy.ir

نکات عمومی و کلی در مورد پاسپورت

برای ورود به هر کشوری، گذرنامه شما باید بیشتر از شش ماه اعتبار داشته‌باشد. هنگام خروج از ایران و بعد از گذر از قسمت گذرنامه، حتما نسبت به ممهور شدن گذرنامه‌تان به مهر خروج اطمینان حاصل‌کنید. همچنین بعد از ورود به کشور مقصد نسبت به ممهور شدن گذرنامه به مهر ورود مطمئن شوید. به علت اینکه، حتی اگر اشتباه و کم‎کاری از جانب مامور ورود و خروج باشد، مسئول نهایی شما هستید و با اتهاماتی چون ورود غیرقانونی مواجه خواهید‌ شد.

 

 

منابع و اطلاعات بیشتر: 

افزودن دیدگاه جدید